MISSIE

dHM is voor OEM’ers van complexe onderdelen en samengestelde producten (componenten, modules) een efficiënte en flexibele leverancier, die als eerstelijns leverancier de productiezorg overneemt.

Door de combinatie van hoogwaardige verspanings-, constructie- en assemblagetechniek is dHM in staat om optimale productiemethoden te bieden. dHM blijft investeren in vakkennis van medewerkers, technisch hoogwaardige productiemiddelen en organisatie, teneinde aan de eisen van onze (toekomstige) opdrachtgevers te blijven voldoen.

Deze missie houdt de volgende keuzen in:

  • dHM wil sterk blijven in produceren
  • dHM zal geen eigen producten ontwikkelen
  • Value engineering wordt door eigen mensen uitgevoerd.
  • Capaciteit voor engineeringopdrachten wordt eventueel ingehuurd bij onze partners
  • Productiemethoden die dHM niet optimaal kan uitvoeren, worden uitbesteed.

Inversteringen in productiecapaciteit worden afgestemd op (specifieke) klanten.

Plaats in de keten
dHM is een hoogwaardige toeleverancier van complexe onderdelen en geassembleerde modules voor complete systemen in kleine to middelgrote series. De klanten van dHM zijn OEM’ers (eindfabrikanten) die uitbesteden van productie zien als onderdeel van hun strategie.

Als eerstelijns leverancier richten wij ons op het leveren van hoge prestaties op het gebied van productiviteit, kwaliteit, logistiek en levertijd. Wij werken op specificatie van de klanten en zijn in staat om mee te denken over het ontwerp (value engineering). Daarnaast streven wij er na om een strategische partner te worden/zijn die (een deel of de) productiezorgen overneemt.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0572-391331 of stuur een e-mail